Merhaba,

Bu ay burç yorumu yazmadım çünkü; bu ay herkesin yaşayacaklarını ön görülmeden yaşaması gereken bir ay olduğunu düşündüm. Bir astrolog olarak ben bile kendi haritamı öyle incelemedim bu ay düşünün. 

Gelelim Jüpiter’in Koç burcundaki seyrine… Bu seyir Mayıs 2023’ün ortalarına kadar sürecek, yaklaşık bir yıllık bir süreç ve bu süreçte haritalarımızda Koç burcu hangi ev ya da evlere düşüyorsa o alanlarda bize fırsatlar sunacak… Tabii kişisel haritalara göre bu fırsatlar çok mu olur, az mı olur değişir.

Bu kısa genel bilgiden sonra gelelim Jüpiter’in bu bir yıllık seyrinin burçlara yapacağı olası etkilere;

Koç-Yükselen Koçlar: En bereketli dönemlerinizden biri olabilir bu seyir ki kendisi Mayıs 2023’ün ortalarına kadar devam edecek. Başta dış görüşünüz, sağlığınız olmak üzere pek çok alanda şansınız artabilir, güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Jüpiter Balık seyri boyunca bir içe kapanıklık söz konusu olmuş olabilir ama artık eskisi gibi olma zamanları geliyor.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Önce iş hayatınız sonra da arkadaş çevreniz yoğundu muhtemelen ve şimdi biraz içinize dönme vakti. Mayıs 2023 ortasına kadar biraz içinize dönme, kendinizle yalnız kalma isteğiniz olabilir. Bu transit sürecinde özellikle meditasyon, nefes çalışmaları vb. çalışmalarla bilincinizle çalışırsanız çok faydasını görürsünüz. 

Hastane, laboratuvar gibi içinde diğer insanların ne yapıldığını pek bilmediği alanlarda fırsatlar elde edebilirsiniz. Eğer uzun zamandan beri iyileşmeyen bir hastalığınız varsa bu bir yıllık süreçte iyileşme ya da semptomların azalmasına yönelik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Arkadaş çevrenizde hareketlilik olabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Sosyal kuruluşlarla, vakıflarla çalışabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Kariyer ya da devletle alakalı konular Mayıs 2023’ün ortalarına kadar daha bir gündeminizde olabilir. Bu hareketlilik sizi biraz yorsa da yorulmadan karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirseniz Mayıs 2023’den sonra çok daha keyifli bir sürece girme ihtimaliniz artar.

Sağlığınıza, özellikle de kas-iskelet sağlığınıza özen göstermenizi tavsiye ederim.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bayağı yoruldunuz biliyorum sevgili Aslanlar ama artık yavaş yavaş eski enerjinizi kazanmaya başladığınız süreçlere girdiniz. Özellikle Mayıs 2023’ün ortalarına kadar olan bu süreci iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu bir yıllık süreçte gerek yurtdışı konuları olsun, akademilerle ilgili konular olsun, gerek eğer evliyseniz eşinizin ailesi olsun şansınızın açık olduğu bir süreç. Hazır enerjinizi de toparlamaya başlamışken iyi değerlendirin bu süreci derim.

Başak ve Yükselen Başaklar: Tıpkı Boğalar gibi sizin de zihin çalışmalarından faydalanabileceğiz bir Jüpiter seyri bu. Hiç beklemediğiniz yerlerden kredi, burs vb. şekilde para elde edebilirsiniz. Okult konular, spritüel konular ilginizi daha çok çekebilir.

Sağlığına dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Terazi ve Yükselen Teraziler: Tıpkı Koçlar gibi sizin de şanslı olabileceğiniz bir Jüpiter seyri… Özellikle ortaklı işler, hukuk, sanat alanlarında şansınız artabilir. Evet, 1.ev-7.ev aksında ve sizlerin şansınızı arttırabilir ama sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Mayıs 2023’ün ortalarına kadar  en azından sağlık kontrollerinizi, check-up larınızı ihmal etmeyin derim.

Akrep ve Yükselen Akrepler: Günlük işler, hizmet sektörü, evcil hayvanlar konusunda şansınızın artacağı bir süreçtesiniz sevgili Akrepler. Yalnız sizin haritanızda Jüpiter zaman zaman yapacağı açılarla Mart 2023 ortalarına kadar bu bahsettiğim alanlarda ne kadar şanslı olsanız da ani beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bu olayların iyi mi kötü mü olacağı sizin bireysel haritanıza bağlı. Jüpiter aynı zamanda sağlık evi de olan 6. evinizde olsa da sağlığınıza, özellikle de sindirim sistemi sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Yay ve Yükselen Yaylar: Sevgili Yaylar, uzun zamandır sizinle özleşen o neşeniz, enerjiniz yok biliyorum ama Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir dönem, o enerjinizin yavaş yavaş yerine gelmeye başladığını hissedebilirsiniz. Aslında Mayıs 2023’ün ortalarına kadar genel olarak şanlısınız ama özellikle çocuklar, sahne sanatları, sosyal çevre, ilişkiler-flörtler konusunda şansınızın olduğunu görebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Oturduğunuz ev, aileniz, aile kökleriniz ile güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir ev sahibi olursunuz belki kim bilir?

Eğer ailenizle, köklerinizle ilgili bir sıkışıklık hissediyorsanız meditasyon, aile dizimi vb. çalışmalarla bunu şifalandırmak için çok uygun bir zaman sevgili Oğlaklar. Sizin gibi köklenmeyi seven biri için bulunmaz bir fırsat.

Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

Kova ve Yükselen Kovalar: Akrabalarınız, anne ve anne tarafı akrabaları, kardeşleriniz konusunda şansınızın açılacağı bir süreçtesiniz. Mayıs 2023’ün ortalarına kadar kısa kısa yolculuklar yapabilir, eğitimler alabilirsiniz. İletişimle ilgili bir iş yapıyorsanız şansınızın daha da açıldığını gözlemleyebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar: Altı aydır hemen her alanda şanslı olduğunuz bir dönem yakaladınız sevgili Balıklar. Şimdi ise Mayıs 2023’ün ortalarına kadar bu şansınız maddi olarak devam edecek. Sırf gelirinizi, birikiminizi değil kendinize verdiğiniz değeri bile arttırabilirsiniz zihninizde. Eğer kendinizi sevmek, kendinize verdiğiniz değer konusunda sorunlarınız varsa bunları düzeltmek için adım atabilirsiniz. Ve o zaman göreceksiniz geliriniz de artmaya başlayacak.

Yorum Yaz