Senelerdir kullandığım Miya’ya bir itirafım var benim. 

Yeni yılın, bize yeniliklerle geleceğine her sene inanan biri olarak nedense geçen sene yeni yılı beklerken içimde bir huzursuzluk vardı. Klasik Miyama kapak seçerken de bir yanım huzursuz ve buruktu.

Yorgun ama heyecanlı, bir o kadar da sabırsızdım. 

Klasik Miya’nın ön satış büyüsüne inanan biri olarak hızlıca kendime yeni çıkanlardan favori kapaklar belirledim ve yine hızlıca bir tanesine karar verdim.

Seçtiğim Miya Kapağıma çok odaklanamamış, eski kapaklara hiç bakmamış, kendimi sadece yeni çıkan kapaklardan almaya şartlamışltım. Baktıklarım arasındakilerin hiç biri bana uymuyordu ama ben ısrarla sadece yeni çıkan kapaklara bakıyordum. İçlerinden sadece Mor Laleler’de lila renkli olduğu ve masa başına oturmuş bir kadın olduğu için o kapağı seçtim. Ona bile öyle odaklanıp bakmamışım, şimdi bu yılı düşününce diyorum ki ‘’Ne az yazı yazdım, ne çok yeniden başlamaya niyet edip başarısız oldum. Tıpkı Mor Laleler’deki boş sayfalar gibi.’’ Bu sene çok sil baştan yaptım ama bir türlü devam edemedim hep yarım hatta en başında kala kaldım. Ama hiç pes etmedim…

Bu sene,

2023’ü beklerken, ışıl ışıl, şahane bir yıl olacağına inanarak oturdum Miya kapağı seçmeye. Önce bu yılı üzerimden atacak bir yeni yıl kapağım olsun istedim. Bütün negatif, olumsuz, eksik, karanlık ne varsa geride bırakmam için bana enerji verecek bir kapak olsun, dakikalar saatler hatta 2 günde karar verdiğimi hesaba katarsak günlerce düşündüm üzerinde. Karar verirken dedim ki;

‘’Bu yıl seçeceğim kapak benim sihrim olacak. 2023 yıldız gibi parlayacağım ve enerjim herkese yetecek.’’

Seçtiğim yeni yıl kapağım ile Klasik Miyam geldiğinden beri her şey değişti desem. Sanki üzerimdeki o ölü deri sıyrıldı, yenilendim, tazelendim, bahar gibi çiçekler açmaya başladım. Beklenmedik bir haber aldık, sevinç gözyaşları döktük. O günden beri her sabah Miya kapağıma bakıp ‘’Bu yıl yıldızlar senden yana, ışıl ışıl bir yıl olacak.’’ diyor bütün güzel enerjileri kendime çekiyorum.

Miya’nın sihri var evet ama buna gerçekten inanırsanız, sihrin ötesinde mucizelere dönüşüyor.

Yorum Yaz